Da Peter kom til mig, havde han en kampvægt på 114,3 kg, droppet håndbold grundet rygskade og næsten opgivet kampen i mod de overflødige kg. Peter har trænet hos mig 3 gange ugentligt de første 12 uger, og efterfølgende 2 gange ugentligt i 12 uger. Han træning har primært været opbygget omkring genoptræning og styrke af ryg og core-muskulatur, styrketræning og interval sessioner. Peter har haft en imponerende gejst og et kæmpe gå-på-mod. Lige gyldig, hvilken udfordring, jeg har smidt efter Peter, har han taget den i stiv arm. Han har givet den gas til alle træninger, og har uge efter uge høstet “gevinsten” for hans hårde slid. Sådanne resultater som Peters er kræver hårdt arbejde, dedikation, vedholdenhed og et godt spark bag i.  Peter har under forløbet tabt sig 30,6 kg, kommet tilbage på håndboldbanen, fået buk med hans rygsmerter og startet en helt ny livsstil. Læs mere om, hvordan Peter har oplevet forløbet herunder. 

Hvad fik dig til at kontakte Performance Gym / Rikke Hansen?

Jeg havde igennem flere år prøvet, af flere omgange, at tabe mig, men det endte altid med at jeg gav op efter ikke at have set nogen resultater, og så derefter at gå op i vægt.

Så nu skulle det være, hvis der skulle ske noget. Efter at have søgt på nettet og set de resultater Performance Gym havde kontaktede jeg dem og fik anbefalet Rikke Hansen. Rikkes fortid indenfor håndbold var et stort plus.

Hvad var dit mål med forløbet?

Mit primære mål med forløbet var at komme ned i vægt, men samtidigt også at få styr på en del skavanker som 16 års håndbold havde efterladt i kroppen. Desuden var det vigtigt for mig at få ændret min livsstil og få værktøjerne til at kunne holde det, også efter forløbet.

Hvordan har det været at ændre din kost og træning?

I starten skulle jeg lige vænne mig til at spise morgenmad, hvilket jeg ikke havde gjort i mange år. Men ellers var det utroligt nemt at følge kostplanen som Rikke havde lavet. Der var masser af valg til at kunne gøre det spændende, og jeg har aldrig følt at jeg har sultet mig, nærmest lige omvendt.

Med hensyn til træning var det selvfølgelig hårdt, men det var sjovt at se fremgang fra uge til uge. Rikke har været super til at gøre træningen sjov og varieret så det aldrig bare blev det samme.

Hvad har du fået ud af forløbet? Træningsrelateret og ikke træningsrelateret?

Det kan siges meget nemt, alt i min hverdag er blevet nemmere. Jeg har meget mere energi, og kvaliteten af min søvn er blevet meget bedre. Jeg plejede at vågne op med ondt i ryggen hver dag, og har haft problemer med den i mange år, men nu mærker jeg intet til den. Desuden er jeg begyndt at spille håndbold igen, og behøver ikke længere sidde ude og få pusten hele tiden.

Levede forløbet op til dine forventninger?

Forløbet levede op til alle mine forventninger og mere til. Jeg havde håbet på et vægttab, men havde aldrig troet at jeg nogensinde skulle komme under 85kg igen. Min krop har aldrig haft det så godt som den har det nu, og grunden til at det har været muligt har 100% været Rikkes energi og humør til hver eneste træning. Det har været en fornøjelse at komme til hver træning og jeg havde aldrig troet at jeg faktisk ville komme til at kunne lide at træne.

Hvad skal der ske fremover med kost og træning?

Kosten skal fremover holdes, dog med plads til at skeje lidt ud en gang i mellem. Og jeg vil fortsat blive ved med at træne i Performance Gym for motivationen er i top og der skal smides nogle flere kilo.