Lotte kontaktede mig i håb om at komme de overflødige kg til livs, få indblik i styrketræning, og hjællp til hvordan sund kost og træning bliver en fast del af hendes hverdag. Lotte har trænet 2 gange ugentligt hos mig i 20 uger. Lottes vedholdenhed, humør og tilgang til forløbet kan man kun beundre. Hun har fuldt planerne til punkt og prikke, og givet den gas i træningslokalet hver eneste gang. Hun har været en sand fornøjelse hele vejen igennem! Lotte står i dag 15 kg lettere, stærkere og ikke mindst gladere. Sukker og hurtige løsninger er ikke længere en del af hendes hverdag – kun når hun selv vælger det, men træning derimod er blevet uundværligt, og noget hun gør af lyst – ikke pligt! Jeg har fortsat fornøjelsen af Lotte til min morgenbootcamp, og håber bestemt ikke, at det stopper der! En kvinde med ben i næsen og begge fødder solidt plantet på jorden! Læs mere om denne seje kvindes forløb herunder: 

Hvad fik dig til at kontakte Performance Gym / Rikke Hansen?

Jeg blev vældig inspireret af Janne, der var i forløb hos Rikke. Hun fortalte om den fantastiske rejse, hun var på – og det tændte noget i mig. Og mine ønsker og forhåbninger er til fulde blevet opfyldt pga. dig fantastiske Rikke. Det har været en fantastisk rejse, og jeg ender aldrig der, hvor jeg var.

Hvad var dit mål med forløbet?

Mit mål var at tabe 15 kg, få lysten til at træne jævnligt ind i mit liv og lære øvelserne rigtigt. Nu kan jeg ikke undvære at træne i hvert fald to gange om ugen.

Hvordan har det været at ændre din kost og træning?

Det har været overraskende ”nemt”. Jeg havde frygtet, at jeg ville falde i med sukkerholdige ting, da jeg altid har haft en meget sød tand. I det halve år, jeg har været i forløb hos Rikke, har jeg kun spist f.eks. kage, når jeg har bestemt, at jeg ville – jeg har ikke været drevet af lyst. Slik er næsten ikke eksisterende, ligesom pasta er en meget lille del af min kost i dag.

Hvad har du fået ud af forløbet? Træningsrelateret og ikke træningsrelateret?

Træningsrelateret:

Jeg har lært maskinerne at kende og har fået den instruktion, der gør, at jeg kan få en god træning – uden for mange skader

Jeg har fået lysten til at træne – nu kan jeg ikke undvære det

Jeg kan mærke musklerne i min krop – at jeg faktisk har muskler, og jeg kan se dem – det er fantastisk.

Jeg er blevet stærkere, selvom der stadig er potentiale.

Jeg er blevet mere udholdende.

Jeg kan løbe længere, end jeg nogensinde har kunnet uden pauser – det er stadig ikke fem kilometer, men det kommer forhåbentlig, når jeg begynder at løbe mere

Ikke træningsrelateret:

Jeg har fået en mindre krop og en veltrænet og mere markeret overkrop (markerede overarme og øvre ryg) ;0) der er stadig løst hud, men det har nok noget med alderen at gøre ;0)

Jeg har en mere rank holdning

Jeg føler mig psykisk lettere

Jeg føler mig gladere

Jeg har mere overskud

Levede forløbet op til dine forventninger?

Til fulde og mere til – det har været en fantastisk oplevelse og rejse sammen med dig Rikke. Du er en helt forrygende træner – du per professionel, dygtig, inspirerende, empatisk – ja, egentlig er du vel bare hele vejen igennem en fantastisk person, som jeg sætter stor pris på.

Hvad skal der ske fremover med kost og træning?

Jeg fortsætter med den kost, jeg har fået ind i mit liv. Det er lidt svært for mig at spise for mange kulhydrater – men lidt får jeg da.

Jeg har lavet en aftale med mig selv om, at jeg skal træne to gange om ugen, og det agter jeg at gøre

JEG ENDER ALDRIG DER, HVOR JEG VAR, FØR JEG STARTEDE DETTE FORLØB

TAK FOR MIT NYE LIV

Lotte.