Jeg har haft fornøjelsen af denne smukke kvinde. Hun boede i Fredericia, og har pendlet op og trænet med mig hver anden uge. Vi har haft ugentlige updates pr. mail, og justeret planen efter behov. Hendes træning har været styrketræning med en varighed på 40-50 minutter, og en ugentlig frekvens på 4. Kosten har været ganske almindelig mad, og masser af den. Hun er sej, vedholdende og brøl stærk. Franziska. Tak for dit selskab. Det har været en udsøgt fornøjelse, og jeg tager hatten af for dig og dit engagement. Her er hendes egne ord om forløbet:

Hvad fik dig til at tage kontakt til Rikke Hansen?

Jeg har siden 2011, så vidt jeg husker, været en overvægtig pige. Jeg har altid dyrket en form for motion. I mine teenager år dans og gymnastisk, for 4 år siden begyndte jeg med styrketræning, og jeg har elsket det lige fra dag 1 af. Derudover elskede jeg at gå i byen og drak en del hver weekend. Jeg syntes, at jeg spiste forholdsvis sundt, og jeg tabte mig desværre bare slet ikke, som jeg ønskede de 4 år, hvor jeg forsøgte. Jeg havde en forestilling om, at der var noget galt.. enten for lavt stofskifte eller lign. Så inden jeg startede med at kontakte Rikke, fik jeg min læge til at tjekke mig fra top til tå, men der var ingenting, så tænkte jeg, at nu har jeg brug for hjælp. Jeg har fulgt Rikke igennem et par år på Instagram/hendes hjemmeside, og jeg vidste, at det var hende, som jeg ville have fra starten af.

Hvad var dit primære mål med forløbet?

Mit primære mål med forløbet var egentligt bare at kunne få gang i vægttabet, fordi jeg havde mistet håbet på, at det kunne lykkes for mig. Men allerede efter vores første samtale, vidste jeg, at jeg kunne sætte mig et mål med et større vægttab.

Hvordan har det været at ændre kost og træningsvaner?

Jeg synes at det har været fantastisk, jeg elsker at leve sundt og styrke træning, ser det ikke som nogen belastning. Det er en livsstil for mig, og jeg elsker at eksperimentere med sunde retter, så man ikke bare spiser kogt kylling og bønner.