“Disse to piger er nok et af de mest inspirerende og sejeste søstre par, jeg har mødt. Anne Sofie og Marie Louise har trænet sammen hos mig i 20 uger med én ugentlig træning, hvor de klarede den øvrige træning sammen. De her to piger har imponeret mig så meget! Ikke kun med deres gå-på-mod og kæmpe indsats i træningslokalet, men ligeledes deres tætte bånd til hinanden. De har mødt op sammen til alle træningerne, heppet på hinanden, støttet hinanden, givet skulderklap og high-five. Deres hårde slid har givet pote – 20 kg og 100 cm HVER har de tabt. Derudover er de også blevet stærkere, gladere og synes nu, at træning faktisk kan være sjovt.

Til Anne Sofie og Marie Louise: Jeg siger TUSIND tak, fordi at jeg måtte være en del af jeres rejse. I er en kæmpe inspiration og nogle fantastiske humør-bomber. Tak for jer!”

… Og Marie Louise og jeg fortsætter med st sparke r** lidt endny.. Stay tuned!

Hvad fik dig til at tage kontakt til Rikke Hansen?

Anne Sofie:

Jeg tog kontakt til Rikke fordi, jeg lige havde afsluttet et alene forløb med hende og ønskede at booke endnu et. Denne gang ville jeg dog gerne have et forløb sammen med min søster. Jeg havde tit fortalt min søster om alt det, jeg havde opnået hos Rikke og hvor glad jeg var for min nye livsstil, at jeg ønskede hun skulle blive en del af det også. Det kan oftest være svært at starte et træningsforløb alene specielt når man er fitness-forskrækket, som min søster var. Jeg ønskede at hun skulle få præcis samme oplevelse af centret, som jeg selv.

Marie Louise:
Jeg havde i løbet af et halvt års tid hørt en masse positive ting om Rikke fra min lillesøster. Hun havde haft et forløb på 20 uger, som hun havde været utrolig glad for. Jeg synes til at starte med, at det lød som en stor mundfuld, fordi jeg under ingen omstændigheder synes det var særlig fedt at gå ned i et træningscenter. Hun fik mig overtalt, fordi vi kunne gå sammen.

Hvad var dit primære mål med forløbet?

Anne Sofie:
Udover at få min søster til at kunne lide træning, var mit personlige mål at få smidt yderligere kilo og blive stærkere.

Marie Louise:
Jeg havde to mål, da jeg startede hos Rikke: at tabe mig og at finde glæden ved at gå ned i et træningscenter. Sidst nævnte mål var jeg meget skeptisk omkring – kunne jeg virkelig nå dertil?!

Hvordan har det været at ændre kost og træningsvaner?

Anne Sofie:
Det har til tider været udfordrende og til tider super nemt at ændre min kost. Det har været udfordrende på den måde, at Rikke har givet mig lov til at spise noget, som jeg i mit tidligere forløb ikke måtte. Det har derfor været en udfordring at skulle omstille mig. Cravings har været svært, men Rikke har været super god til at komme med ideer til at bekæmpe dem.
Det har generelt været nemmere denne gang, da jeg allerede var inde i rutinen med kosten.

Den KÆMPE forskel ved dette veninde forløb har helt klart været, at vi har været to om det!!!
Det har været en kæmpe motivationsfaktor at vi har været to til at kæmpe mod kiloene og ikke mindst har det været en kæmpe fordel, at vi har trænet sammen hver eneste gang. Det har derfor gjort det nemmere at komme af sted til træning. Fordi: man bryder jo ikke en aftale, vel?. Samtidig har det været så fedt at have støtten fra min søster, ikke kun til træning, men også i hverdagen.

Vi har fra starten af valgt ikke at holde noget hemmeligt for hinanden – vægt-, mad- og træningsmæssigt, og det tror jeg er grunden til, at vi har oplevet så stor en succes med det her. Vores stærke søsterbånd er kun blevet endnu stærkere af det her.

Marie Louise:

Jeg syntes det var lidt svært i starten med hensyn til kosten. Jeg kiggede på min kostplan hele tiden inden jeg skulle spise, og var meget fokuseret på at gøre alting 110% korrekt. Men jeg må sige, at ligeså svært det var i starten, ligeså nemt er det nu.
Mine omgivelser har tit, hvis de har spist ting, jeg ikke kunne sagt: ”Nårh nej, det må du ikke få!”. I starten nikkede jeg, men med tiden har jeg fået vendt hele min tankegang og svarer nu i stedet: ”Jo, det må jeg godt – jeg vælger bare at lade være”. Jeg kan med Rikkes kostplan spise sund og lækker mad, der giver en dejlig mæthed. Ud over det, er det også en plan, der har en stor virkning på min vægt, så det er SÅ fedt!

Jeg kan ligeså godt være ærlig – jeg synes det var svært at overskue træningen i starten. Jeg var usikker på mig selv, og syntes jeg var utrolig dårlig i forhold til de andre nede i centeret. Det at have haft min søster at følges med har gjort en verden til forskel. Det er svært at aflyse en træningsaftale bare fordi man er træt, når der er en anden, der regner med en. Det har været en kæmpe hjælp. Vi har igennem hele forløbet bakket hinanden op, motiveret hinanden og rost hinanden. Det gør en kæmpe forskel, og motiverer utrolig meget.
Hvis du har svært ved at komme afsted til træning, kan jeg varmt anbefale venindeforløbet!

Hvad har du fået ud af forløbet? Træningsrelateret og ikke træningsrelateret?

Anne Sofie:
Træningsrelateret har jeg lært, at jeg er stærkere end jeg tror. Jeg kan ligeså godt presse mig selv det sidste til mine træninger, fordi jeg kan egentlig godt. Jeg har også fået opbygget en viden om hvilke øvelser man skal lave sammen og at jeg godt kan finde ud af selv at lave et freestyle-program.

Ikke træningsrelateret: Jeg har fået så sindsygt meget ud af det her forløb med min søster. Jeg er blevet gladere, stærkere, sundere you name it.

Marie Louise:
Først og fremmest har jeg fundet ud af, at jeg rent faktisk godt kan finde ud af det der træning, og kan mere end jeg selv går og tror. Jeg tror også, at min stædighed spiller ind på dette – men ikke desto mindre har den hjulpet mig til at presse mig selv, selvom det også gør ondt.

Det har været skønt at have Rikke til at gøre mig dus med de forskellige øvelser og maskiner, og ikke mindst give mig et selvtillidsboost hver gang vi træner sammen.
Jeg har fået en hverdag, der er præget af overskud og glæde. Det kan jeg takke Rikke for. Hun er for sej altså!

Levede forløbet op til dine forventninger?

Bege i kor: JA!!!!! – andet kan vi ikke sige!!

Hvad skal der ske fremover?

Anne Sofie:

Jeg skal ud og stå på egne ben nu. Jeg skal prøve at se om jeg kan finde ud af selv at kontrollere min træning og min vægt. Det bliver en udfordring, men jeg er super motiveret til at klare det. Men jeg har jo selvfølgelig min søster som støtte, da vi ikke har tænkt os at stoppe med at træne sammen.

Men det ender jo nok med, at jeg om ½-1 års tid skriver til Rikke igen og hører om hun har plads til endnu et forløb – for det bliver svært at undvære VERDENS BEDSTE TRÆNER!!

Marie Louise:

Jeg har valgt at fortsætte hos Rikke. Jeg starter i næste uge op med et 20 ugers forløb igen. Denne gang alene. Det betyder dog ikke det store. Min søster og jeg vil stadig træne sammen, det er dog kun mig Rikke får lov at danse med til vores træninger – og jeg glæder mig!