Annesofie har trænet hos mig 2 x ugentligt i 20 uger. Træningen har udelukkende været styrketræning, hun har haft plads til fødselsdags-kage, familie-hygge og andre sociale sammenhænge. Hun er i dag smertefri og glad for træning – også har hun tabt 13 kg fordelt på 80 CM.

Hvad fik dig til at tage kontakt til Rikke Hansen?

Jeg havde igennem flere måneder døjet med smerter i mine skuldre og en kronisk hovedpine pga. disse smerter. Min daværende fysioterapeut anbefalede, at jeg skulle få noget hjælp til at få trænet mine muskler omkring det område, og foreslog derfor at jeg skulle opsøge en personlig træner. Jeg tog derfor en snak med min kollega, som jeg vidste havde en personlig træner. Hun overbevidste mig om, at Rikke var det helt rigtige valg for mig, og jeg må give hende ret.

Hvad var dit primære mål med forløbet?

Mit primære mål med forløbet var, at komme mine smerter til livs. Jeg havde samtidig dog et brændende ønske om at få en ændret livsstil, da jeg synes jeg var rendt ind i et mønster, der var svært at bryde. Ikke mindst stod et vægttab højt på ønskelisten.

Hvordan har det været at ændre kost og træningsvaner?

Det har været overraskende nemt, at spise efter kostplanen. Jeg vil faktisk sige, at jeg aldrig har fået så god og varieret kost som nu. Det er en kæmpe cadeau til Rikke, da jeg er rigtig madglad, og ikke troede jeg ville komme til at elske min nye kost. Mht. At ændre mine træningsvaner.. Jeg må konstatere, at jeg ikke havde nogen, da jeg startede hos Rikke. Jeg har for en del år tilbage været glad for styrketræning og har dyrket det og spinning en del, men var faldet af på den. Derfor håbede jeg, at Rikke kunne vise mig vejen tilbage til min forhenværende glæde for styrketræning. Det har i den grad været tilfældet.

Hvad har du fået ud af forløbet? Træningsrelateret og ikke træningsrelateret?
Jeg har igennem dette forløb fået et større kendskab til mad og madvaner, og jeg har ikke mindst lært at kontrollere det/dem. Jeg har lært at det er okay at spise et stykke kage uden at få dårlig samvittighed. Ikke mindst har jeg lært glæden ved at vælge grøntsager fremfor kartofler og ris, som jeg gjorde før i tiden. Træningsmæssigt har jeg set, hvilken udvikling ens krop er i stand til at lave i forbindelse med styrketræning. Men vigtigst af alt har jeg lært, hvor vigtig styrketræning er for min krop, og hvad den kan gøre i forhold til de smerter jeg kom med. Smerterne er i dag næsten helt og aldeles forsvundet. Det er for vildt.
Min største personlige sejr ved dette forløb har været, at jeg ER i stand til at tage tyrene ved hornene og gøre noget ved min krops ve og vel.

Levede forløbet op til dine forventninger?

Forløbet hos Rikke er noget af det bedste jeg nogensinde har gjort for mig selv, så man kan vidst roligt sige, at forløbet har levet op til de små forventninger jeg havde.

Hvad skal der ske fremover?

Jeg fortsætter på den kostplan Rikke har lavet til mig, dog vil jeg eksperimentere med at putte nogle nye madvarer ind engang imellem. Jeg vil forsat styrketræne, men nu på en mindre intensiv måde. Med intensiv mener jeg, at jeg vil træne 3 gange i ugen i forhold til mine før 4-5 gange om ugen.
Jeg har fået så meget blod på tanden med det her, at jeg har booket et nyt forløb igen til september. Her får jeg følgeskab af min søster, som er blevet inspireret pga. min gode anmeldelse af Rikke og det at have en personlig træner.