Hvad fik dig til at kontakte Rikke?

Kontakten var faktisk meget tilfældig. Jeg søgte et sted i Aarhus, hvor man kunne finde en kvalificeret træner, og så fandt jeg heldigvis Rikke.

Hvad var dit primære mål med forløbet?

Mit primære mål med forløbet var, at få en basis viden omkring styrketræning. Jeg havde ikke lyst til, at kaste mig ud i en hel masse på egen hånd, og så derfor blive skadet, fordi jeg har gjort noget forkert. Mit sekundære mål var vægttab.

Hvordan har det været at ændre kost og trænings vaner?

Jeg har spist sundt og hovedsageligt økologisk de sidste 4-5 år. Jeg spiste bare for meget af det. Derfor har det været en stor hjælp, at få struktureret min kost sammen med Rikke og få en kostplan, der er tilpasset mine spisevaner og en travl hverdag. Træningsvanerne er der næsten nu. Jeg har en aftale med mig selv, om mindst 3 træninger i ugen. Dette kan jeg sagtens overholde, og er også realistisk nu hvor jeg er ”sluppet løs” og træner på egen hånd, eller sammen med min kæreste.

Hvad har du fået ud af forløbet? Træningsrelateret og ikke træningsrelateret?

Jeg har lært, at tænke træning, ind som en naturlig del af min hverdag. Klichéen er at sige, at jeg har fået mere energi. Det har jeg også. Men har jeg haft en hård dag på job, hvor jeg efterfølgende er rigtig træt, så tager jeg gerne ned og træner efterfølgende. Wupti så bliver jeg frisk igen!

Levede forløbet op til forventningerne?

Begge mine forløb har været super skønne! Jeg vidste ikke, hvad jeg kunne forvente at et sådan forløb. Rikke var rigtig god til, at forklare ved intromødet, hvad jeg kunne forvente, og vi lavede sammen nogle mål for mit forløb, hvor mange kilo jeg gerne ville tabe mig ec.

Hvad skal der ske fremover?

Jeg skal fortsætte på egen hånd, og bruge de programmer Rikke har givet mig. Kostplanen skal også følges, så jeg kan fortsætte den gode udvikling. Jeg træner fortsat i MyHeart, da jeg nu endelig har fundet et sted at træne, hvor jeg føler mig rigtig godt tilpas. Hvem havde troet, at det kunne være hyggeligt, tilmed socialt at træne. Ikke jeg! Tak for dig Rikke!